AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman evine gitmek

Kahve falında düşman evine gitmek

Kahve falında düşman evine gitmek gerçeklere yüz çevrileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman evine gitmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Kahve falında düşmanının evine gitmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında düşman evine gitmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın evine gitmek elindeki malların gideceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını evinde görmek keyifli sohbetler edeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı evinde görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanının evine girmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir