AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının olduğunu görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, heveslerin söneceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yenisinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, daha güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana taş atmak daima afiyette olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman asker öldürmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanını affetmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı yakalamak sağlığın da bozulacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir