AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın evine gitmek

Kahve falında düşmanın evine gitmek

Kahve falında düşmanın evine gitmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın evine gitmek gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında düşmanın evine gitmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kem gözlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının evine gitmek rekabet edebilme gücünün artacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşman evine gitmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını evinde görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının evine girmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın evine girmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, evlat sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir