AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını yakmak

Kahve falında düşmanını yakmak

Kahve falında düşmanını yakmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı günlerin geleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında düşmanını yakmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman bayrağı görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın evine gitmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının annesini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah düşman görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını ısırmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir