AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek

Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek

Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek rızkının da genişleyeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her şeyin yenileceğine, prestij kazanılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silahla kovaladığını gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Kahve falında silahla birini kovalamak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında birini silahla kovalamak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kovalamak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek kovalamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep kovaladığını görmek doğru karar veremeyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilenci kovalamak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir