AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi kovalamak

Kahve falında bir kişiyi kovalamak

Kahve falında bir kişiyi kovalamak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi kovalamak gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında iki kişinin kovaladığını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kovalamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini kovalamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında inek sürüsünü kovalamak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kaçan birini kovalamak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında dana kovalamak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karasinek kovalamak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir