AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını ağladığını görmek

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, son model arabaya sahip olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını ağladığını gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine inanılır.

Kahve falında düşmanının ağladığını görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın ağladığını görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla ağlamak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında düşmanla çatışmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında düşmanla namaz kılmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanına küfür etmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir