AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla ağlamak

Kahve falında düşmanla ağlamak

Kahve falında düşmanla ağlamak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, rızkının da çoğalacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, erken evlilik yapacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla ağlamak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında düşmanın ağladığını görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının ağladığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek bereketli yağmurlara, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla ağlamak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmandan yemek yemek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında düşmanından intikam almak bereketli günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir