AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının ağladığını görmek

Kahve falında düşmanının ağladığını görmek

Kahve falında düşmanının ağladığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının ağladığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında düşmanla ağlamak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın ağladığını görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanının ağladığını görmek işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman askerinden kaçmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını ağlarken görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir