AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla namaz kılmak

Kahve falında düşmanla namaz kılmak

Kahve falında düşmanla namaz kılmak sıkıntının günden güne artacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ağzının tadının bozulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hem de para kaybettireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında düşmanla namaz kılmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının namaz kıldığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını namaz kılarken görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında türbe namaz kılmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kıldığını bilmek gelecekte yüzünün güleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet eder.

Kahve falında başka bir kişinin namaz kıldığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü namazı kılmak işlerinde çok başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta namaz kıldığını görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir