AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek

Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek

Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanıyla barıştığını gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Kahve falında düşmanla barıştığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında küs olanların barıştığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın barıştığını görmek kendini toparlayamayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında barışmayı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir