AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elini öpmek

Kahve falında düşmanın elini öpmek

Kahve falında düşmanın elini öpmek çevreye karşı itibarın artacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında düşmanının elini öpmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düşman eli öpmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın elini öpmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını öpmek hayal kırıklığına uğratılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman öpmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanının elini tutmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek alacaklarını tahsil edeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir