AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını öpmek

Kahve falında düşmanını öpmek

Kahve falında düşmanını öpmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Kahve falında düşman eli öpmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bunun şans olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanın elini öpmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı öpmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşman öpmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını öpmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının elini öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman kadın görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir