Kahve falında düşmanının elini tutmak

Kahve falında düşmanının elini tutmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, fakirlikten kurtulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanının elini tutmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında düşmanın elini tutmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında düşmanının elini tutmak rahat geçinerek yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında düşman eli öpmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el ele tutuşmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın elini öpmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının elini öpmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top