AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercan balığı yakalamak

Kahve falında mercan balığı yakalamak

Kahve falında mercan balığı yakalamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında mercan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında mercan balığı yakalamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercan balığı görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalettir.

Kahve falında mercan balığı tutmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında mercan adası görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalettir.

Kahve falında mercan rengi elbise görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet eder.

Kahve falında mercan çiçeği görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Kahve falında mercan yılanı görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı mercan görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir