AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı dövmek

Kahve falında düşmanı dövmek

Kahve falında düşmanı dövmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanı dövmek gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Kahve falında düşmanını dövdüğünü görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında düşman dövmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kederinin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanı dövmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanlarını dövmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana yenilmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının olduğunu görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla gülmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kötü gününü de paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında düşman olduğun kişiyi görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir