AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla çarpışmak

Kahve falında düşmanla çarpışmak

Kahve falında düşmanla çarpışmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında düşmanla çarpışmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında düşmanla çarpışmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla çarpışmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle çarpışmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle çarpışmak ferah bir eve geçileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle çarpışmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla çarpışmak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, kendisine şifa olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir