AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana bakmak

Kahve falında düşmana bakmak

Kahve falında düşmana bakmak verilen  sözlerin tutulacağına, canının sıkılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana bakmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında düşmana bakmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı esir almak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana para vermek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanını namaz kılarken görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının evine girmek uzun bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında düşmanını yakalamak yalnız kalınacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işarettir.

Kahve falında düşmana su vermek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı düşman görmek sorunlarının sona ereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir