AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana para vermek

Kahve falında düşmana para vermek

Kahve falında düşmana para vermek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana para vermek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Kahve falında düşmanına para vermek yeni kararlar alınacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında düşmana para vermek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan para almak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanından para almak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını kovmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla telefonda konuşmak çalışmalarının beğenileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanla konuştuğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir