AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman askerlerini görmek

Kahve falında düşman askerlerini görmek

Kahve falında düşman askerlerini görmek büyük kazanç elde edileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman askerlerini gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında düşman askerlerini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında asker ve düşman görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek maddi kaynakların zarar göreceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak aksine daha da zorlaştıracağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında düşman asker öldürmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı üzgün görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına tokat atmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, muradının gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir