AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman kanı görmek

Kahve falında düşman kanı görmek

Kahve falında düşman kanı görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman kanı gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında düşman kanı görmek işinde terfi edeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Kahve falında fare kanı içmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında adet kanı silmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum kanı görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi adet kanını görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kanını emmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulur.

Kahve falında tavşan kanı görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir