AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek alım gücünde yükselme olacağına, huzurunun bozulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak faturalarını ödeyemez olacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, borçların sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kanı görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kanını görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan yavrusu öldürmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek sağlığının yerinde olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ısıran yılanı öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında başkasının yılan öldürdüğünü görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir