AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden tavsiye almak

Kahve falında anneden tavsiye almak

Kahve falında anneden tavsiye almak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneden tavsiye almak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında anneden tavsiye almak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavsiyede bulunmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavsiye almak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yolculuğa çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında tavsiye vermek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinden tavsiye almak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Kahve falında kitap tavsiye etmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tavsiye almak düşmanından uzak olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir