AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavsiye almak

Kahve falında tavsiye almak

Kahve falında tavsiye almak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavsiye almak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölen birinden tavsiye almak yeni projelerin ve planların tutacağına, ileride çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kitap tavsiye etmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında tavsiyede bulunmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneden tavsiye almak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tavsiye vermek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinden tavsiye almak işleri büyütme sürecine girileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavsiye almak fenalıkta bulunmaya, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir