AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tavsiye almak

Kahve falında birinden tavsiye almak

Kahve falında birinden tavsiye almak verdiği sözleri tutacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zarar göreceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden tavsiye almak gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında anneden tavsiye almak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tavsiye almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavsiyede bulunmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden tavsiye almak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında tavsiye vermek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinden tavsiye almak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap tavsiye etmek hayra ve esenliğe, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir