AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tavsiyede bulunmak

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavsiyede bulunmak iç huzurunun yerinde olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Kahve falında tavsiye almak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden tavsiye almak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tavsiye almak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap tavsiye etmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında tavsiye vermek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinden tavsiye almak işlerinin gerileyeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir