AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavsiye vermek

Kahve falında tavsiye vermek

Kahve falında tavsiye vermek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, engel teşkil edeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavsiye vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında tavsiye almak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinden tavsiye almak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap tavsiye etmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden tavsiye almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden tavsiye almak aileye büyük bir ev alınacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavsiyede bulunmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tavsiyede bulunmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında tavsiye vermek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir