AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, huzurun kaçacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işarettir.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında dereye düşen birini kurtarmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına inanılır.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir