AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşeceğinden korkmak

Kahve falında düşeceğinden korkmak

Kahve falında düşeceğinden korkmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında düşeceğinden korkmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında düşeceğinden korkmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ibadete ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında sudan korkmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplandan korkmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, aralarından su sızmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atlamaktan korkmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden korkmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında balkonda korkmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük köpekten korkmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, Allah katında yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insandan korkmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir