AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan korkmak

Kahve falında sudan korkmak

Kahve falında sudan korkmak işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Kahve falında sudan korkmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında sudan korkmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin sudan korkmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan sudan su içmek kudreti ve cesareti bulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu sudan kurtarmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık sudan atlamak rakiplerin alt edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan kedi çıkarmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sudan balık tutmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir