AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suyun içinde yürümek

Kahve falında duru suyun içinde yürümek

Kahve falında duru suyun içinde yürümek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek rahat erileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında duru suda yürümek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan duru su görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında duru suya girmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz duru su görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında duru akan su görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında duru suyla yıkanmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında duru su içmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir