AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık kişiyi kapalı gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında kapalıyı açık görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet eder.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir