AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı kurtarmak

Kahve falında dünyayı kurtarmak

Kahve falında dünyayı kurtarmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, iş sahibi olacağına, üzüntülerin son bulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dünyayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında dünyayı kurtarmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında dünyayı kurtardığını görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka dünyaya gitmek edilen duaların tutacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni dünya meyvesi yemek kazancı arttıracağına, ün salacağına işarettir.

Kahve falında diğer dünyayı görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek dönülmez yollara gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya starı görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir