AnaSayfa / Genel / Kahve falında diğer dünyayı görmek

Kahve falında diğer dünyayı görmek

Kahve falında diğer dünyayı görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hastalığının düzeleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diğer dünyayı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında diğer dünyayı görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında diğer dünyaya gitmek az maliyetle ticarete atılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bir odadan diğer odaya geçmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Kahve falında diğer aleme gitmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ve diğer azaları kesmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dünya güzeli görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ay ve dünya görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni dünya görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir