AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, anne babaya müjde verileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu dünyaya getirmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek dünyaya getirmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Kahve falında başka dünya görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında dünyayı fethetmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işarettir.

Kahve falında dünyayı yukarıdan görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir