AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı dönerken görmek

Kahve falında dünyayı dönerken görmek

Kahve falında dünyayı dönerken görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyayı dönerken gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında dünyayı dönerken görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında döner merdiven çıkmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında tavuk döner görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında et döner yediğini görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında döner kebap görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döner bıçağı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş döner yemek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir