AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk döner görmek

Kahve falında tavuk döner görmek

Kahve falında tavuk döner görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk döner gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında tavuk döner görmek geleceğin güzel olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk döneri görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek herkesin rahat edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında tavuk döner yemek yokluk içine düşeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında döner bıçağı görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında döner merdiven çıkmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası döner görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir