AnaSayfa / Genel / Kahve falında döner bıçağı görmek

Kahve falında döner bıçağı görmek

Kahve falında döner bıçağı görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, neşesine kavuşacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında döner bıçağı gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında döner bıçağı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Kahve falında döner bıçak görmek içinin rahat edeceğine, saygınlık göreceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş döner görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Kahve falında döner kebap görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döner et görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk döner yemek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü döner görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında et döner kesmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir