AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, günaha gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek onların başarıları ile gururlanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir