AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyaya bakmak

Kahve falında dünyaya bakmak

Kahve falında dünyaya bakmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zor durumların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyaya bakmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyaya bakmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünya küresi görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulur.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın üzerine çıkmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek maneviyata yöneleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir