AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yok olduğunu görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokluk çekmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında her şeyin yok olduğunu görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yokluk görmek emeklerin boş yere harcanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir