AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokus tırmanmak

Kahve falında yokus tırmanmak

Kahve falında yokus tırmanmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında yokus tırmanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yokus tırmanmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yokus cikamamak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında elleri yok görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yokus yukarı çıkmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yok olduğunu görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında denizin yok olduğunu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir