AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının yok olduğunu görmek

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çok zor günler geçireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının yok olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evin kapısı yok görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında evinin yok olduğunu görmek saadete ereceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının yok olduğunu görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, büyük bir işin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin yok olduğunu görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin yok olduğunu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin yok etmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yok olduğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir