AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokluk çekmek

Kahve falında yokluk çekmek

Kahve falında yokluk çekmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokluk çekmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında yokluk çekmek sıkıntıların biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında eli yok görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinin yok olduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin yok olduğunu görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunu yok görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarının yok olduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında parmak yok görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir