AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya üzerinde yürümek

Kahve falında dünya üzerinde yürümek

Kahve falında dünya üzerinde yürümek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde dünyayı görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında dünya dışı varlık görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir dünya görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diğer dünyayı görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir