AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda dünyayı görmek

Kahve falında uzayda dünyayı görmek

Kahve falında uzayda dünyayı görmek kurtuluşa kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında uzayda dünyayı gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalettir.

Kahve falında uzayda dünyayı görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyaya düşmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaydan dünya görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına alamet eder.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir