AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka dünya görmek

Kahve falında başka dünya görmek

Kahve falında başka dünya görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, dertleşerek moral bulacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında başka dünya gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Kahve falında başka dünyaya gitmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir dünya görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka dünya görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, canının sağ olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünya görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Kahve falında dönen dünya görmek yüzünü güldüreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek bolluk ve bereket geçireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir