AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek

Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek

Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dünyanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın yıkıldığını görmek huzurlu günlerin geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında uzaydan dünyaya düşmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sarsıldığını görmek üzüntülerinin biteceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında dünya lideri görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyayı eline almak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir