AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünürle kavga etmek

Kahve falında dünürle kavga etmek

Kahve falında dünürle kavga etmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında dünürle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında dünürle kavga etmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünür geldiğini görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dünürü görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret eder.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dünürünü görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında dünür gitmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünür olmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dünürcü gelmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir