AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünürcü gelmek

Kahve falında dünürcü gelmek

Kahve falında dünürcü gelmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünürcü gelmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında dünürcü gelmek özel hayatının renkleneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek fakirlerin güleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünür geldiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünür görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dünürünü görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünürle kavga etmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir